Home Over jessi.nl

Over jessi.nl

door Jessi

Bijna wekelijks maken wij een mooie wandeling die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, met regelmatig een stop onderweg voor een vegan lunch of borrel na afloop. Niet alleen NS-wandelingen vallen in de smaak, maar ook Groene Wissels, Trage Tochten en allerlei andere mooie routes. Als ze dus maar goed bereikbaar zijn zonder auto en lekker afwisselend tijdens het lopen. We houden ook erg van foto’s maken, dus tijdens het wandelen nemen we graag de camera of smartphone ter hand.

Deze website is in eerste instantie ontstaan uit de behoefte om de door ons gemaakte wandelingen ergens vast te kunnen leggen. Wie weet zijn er meer mensen op zoek naar een mooie route die goed bereikbaar is met het ov… die kunnen hier terecht voor onze aanraders.

Wandelen heeft niet echt een hip imago, toch schijnt het ook onder jongeren steeds populairder te worden. Wij vinden het in elk geval heerlijk om al wandelend en fietsend te onthaasten, nieuwe plekken te ontdekken en af en toe te stoppen voor een versnapering. Wij reizen altijd met het openbaar vervoer, dus de startpunten van de op deze website beschreven routes zijn allen goed bereikbaar met trein, bus of ov-fiets.

Hup, de paden op, de lanen in! Mocht je een tip hebben, dan hoor ik het graag.

Groetjes,
Jessi