Home Over mij

Over mij

door Jessi

Waarom Bakken Zonder Beesten?

Er zijn veel mensen die graag plantaardig willen bakken, dus zonder ei en/of zuivel, maar dit toch een beetje lastig vinden. Of: je vindt het helemaal niet lastig, maar hebt net zoals ik eens geprobeerd een chocoladecake te maken met tofu en bent toen zo geschrokken van de smaak dat je het vegan bakken eigenlijk hebt opgegeven.

Of misschien ben je gewoon op zoek naar een lekker en simpel plantaardig bakrecept. Dat kan natuurlijk ook. Op bakkenzonderbeesten.nl vind je daarom volop toegankelijke vegan bakrecepten. Zonder moeilijk gedoe of onvindbare ingrediënten, gewoon lekker Bakken Zonder Beesten. Waarom ei, zuivel en honing gebruiken als het ook zonder kan?

tofuchococake

Dit is hem dan, de famous tofu-choco-cake. Oh, wat een viezigheid. Gelukkig kan het ook anders!

Wie bakt er zonder beesten?

Hi, ik ben Jessi. Vegetariër sinds mijn 12e en inmiddels aardig onderweg naar een vegan (=plantaardig) leven. Door het schrijven van recepten voor Vegatopia heb ik mijn liefde voor bakken ontdekt. In het Kookboek van Vegatopia vind je mijn (niet vegan) recept voor Frambozentaart met lemon curd en maanzaad. Ja, daar ben ik best trots op. In de vakantie zijn mijn vriend en ik het allerliefst in Engeland, Wales of Schotland te vinden, en heus niet alleen voor de baksels hoor!
Lees ook eens het interview dat ik gaf aan the Veggie Reporter.

Wil je me iets vertellen of vragen?  Dat kan natuurlijk.

jessi

Hoi!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.