Home bzb BZB Onderweg

BZB Onderweg

door Jessi

Thuis heb je de volledige controle over wat je bakt en zorg je er zelf wel voor dat je favoriete broodbeleg in huis is. Onderweg is het soms best even zoeken naar een broodje of baksel zonder beesten. Of naar een cappuccino met sojamelk, heb ik gemerkt. Toch kom ik regelmatig een geweldig adresje tegen, waar je heerlijk vegan kunt lunchen of taartjes kunt eten met sojalattes. Van mij hoeft het niet heel hip of verantwoord, gewoon een beetje gezellig is wel fijn. Ik ben hier begonnen met het bijhouden van plekken waar ik een lekker broodje of taartje heb gegeten. Er zijn er nog veel meer, ik ga lekker door met aanvullen. Mocht je zelf een tip hebben… graag! Dan heb ik een mooi excuus om te gaan proeven.

Bekijk hier de kaart.

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.